Če ste starš dobro veste, da nekaj ni v redu, če vas v dopoldanskem času kliče učiteljica vašega otroka. Pri otrocih hitro pride do poškodbe in tako je pri mojem otroku bila potrebna opornica za roko, ker se je v šoli poškodoval.

Imeli so telovadbo in šli so med dvema ognjema. Ne vem, kako moj sin je nerodno stopil in nato padel na roko. Seveda se je pojavila bolečina, za katero je povedal učiteljici in tako so me poklicali, če lahko pridem prej ponj, ker bi bilo dobro, da gremo roko pokazat k zdravniku. Ker sem bila ta dan službeno na drugem koncu Slovenije, sem klicala svojo mamo, če lahko gre ponj. Takoj sta šla do zdravnika, ki jih je napotil v bolnico, da roko slika, potrebna je bila opornica za roko, ker si je zvil zapestje. Še dobro, da ni bilo kaj hujšega.

Moj sin je priden fant in vedno upošteva vsa navodila, ki mu jih dajejo ljudje, tako mu je zdravnik rekel, da opornica za roko ne sme dol in on je to jemal tako resno, da sem mu jo komaj dala dol zvečer, ko je šel spat. Po nekaj dnevih opornica za roko ni bila več potrebna in njegovo zapestje je bilo že skoraj zdravo. Veliko sva ga razgibavala, tako da je bil kmalu spet zdrav.

Ker je bila desna roka v šoli kratek čas ni mogel pisati, zato so mu dali za domov sprintane papirje. Njegova učiteljica je res super in tako je poskrbela, da s snovjo ni prav nič zaostal. 

Sedaj opornica za roko počiva v njegovi sobi, ker je ne potrebuje več. Morava še samo na pregled, da zdravnik pogleda, ali je vse v redu. Pri otrocih gre to hitro, pri njih poškodba hitro pride in tudi hitro mine.