Po tem, ko sem obupala, da bom oblikovanje obrvi lahko opravila sama in sem se naročila k moji kozmetičarki sem moral preživeti nekaj dni s na pol narejenim izdelkom na obrazu. K sreči sem imela delo od doma tako, da mi ni bilo prav nič neprijetno. Nočem pa niti pomisliti, kaj bi bilo, če bi morala kam ven s takšnimi obrvmi. Verjetno ne bi šla saj se dobro poznam in bi že naredila nekaj na obrveh, kar bi zadoščalo minimalnim standardom. To kar je bilo ta trenutek tam ni tega dosegalo namreč. 

Danes je končno prišel dan, ko sem bila naročena na termin, da se oblikovanje obrvi uredi kot se mora in tako sem se pozno popolne odpravila tja. Ko sem prišla tja se mi je kar malce zasmejalo, ko me je videla, kaj sem naredila. Sicer ji dam kar prav, ker tisto res ni bilo za nikamor. Imam namreč zelo goste obrvi in jih moram pazljivo uredit, ker drugače lahko naredim veliko napako za dolgo rok. Enkrat sem jih že preveč postrigla in je bilo zelo neprijetno, ko sem morala čakati, da se mi na tistih delih potem zrasle obrvi nazaj. Še dobro, da obstajajo senčila ampak za doma tega ne uporabljam. Tako sem imela pred vsakim ogledalom opomnik kako gre lahko oblikovanje obrvi popolnoma narobe. 

Od takrat sem sem vseeno zelo veliko naučila kako lahko izboljšam moje sposobnosti za oblikovanje obrvi ampak ni šlo vse takoj. Predvsem pa se mi zelo hitro dogaja, izgubim občutek za to. Kakor se mi je to zgodilo sedaj. Po eni uri sedanja na udobnem stolu in po delu profesionalnih rok moje kozmetičarke so bile moje obrvi, končno urejene tako, da sem se lahko le še občudovala v ogledalu. Vsekakor je bil občutek samozavesti po tem, ko je bilo oblikovanje obrvi zopet popolno, mnogo boljši, kakor pa še dobro uro nazaj. 

Končno je oblikovanje obrvi zopet na primernem nivoju