Minil je dober mesec, ko končno nisem več opažala člankov na spletu, ki so imeli naslov boleči spolni odnosi in se me iz neznanega razloga sledili. Za prvega res ne vem, kako se je znašel na mojih socialnih omrežjih, za drugega sem pa sama odgovorna, ker sem prvi članek, ki se je pripeljal mimo, prebrala. Verjetno je to zato. Nisem pa čisto prepričana.

Ko sem pa vse naslednje članke, ki so vsebovali boleči spolni odnosi ignorirala, pa je očitno sedaj to pomagalo, da se ne prikazujejo več. Ali pa karkoli že sem naredila, da je pomagalo k temu, samo, da je pomagalo. Predvsem pa, da imam sedaj na voljo več člankov o temah, ki me zares zanimajo. Verjetno so bili tudi vsi tisti članki zelo konstruktivni samo ne zame. Tisti prvi je imel vsekakor zelo veliko koristnih informacij za tiste, ki imajo boleči spolni odnosi in potrebujejo pomoč ali nasvet okoli tega. Jaz bi si ga zagotovo shranila, če bi imela težave s tem, da bi si poiskala kakšno pomoč. Pa tudi sam članek je imel že kar nekaj nasvetov okoli tega, kaj storiti najprej sam in morda bi že to lahko pomagalo. Tako, da je bil članek, ki je res vseboval zelo veliko dobrih informacij. Le na napačno osebo je naletel. No, najbrž nisem bila edina in vsekakor verjamem, da je pa vseeno našel pravo publiko, ki je vse to potrebovala.

Uspelo je, da se članki o tem, zakaj nastane boleči spolni odnosi ne prikazujejo več

Teden, ko sem o tem premišljevala, sem odšla na kavo s prijateljico. Ko sva bili na kavi, pa me je nekje vmes vprašala, ali imam kakšne izkušnje storiti, ko je boleči spolni odnosi, saj ima njena sestra težave s tem. Takoj sem se prijela za glavo, ker sem vedela, da se bodo verjetno članki o tem, zakaj je boleči spolni odnosi in kaj storiti, začeli prikazovati in sem ji v šali povedla celotno zgodbo o tem.