Vedno ko se tuširam imam eno in isto rutino. Najprej je zelo pomembno, da je voda zelo vroča, saj drugače me zelo zebe. Ko imam to urejeno, si pripravim neko masko za obraz in vse stvari, ki jih potrebujem za tuširanje. Ko je maska že dovolj časa na obrazu, grem pod tuš. Najprej sperem masko in si zmočim lase. Lase si dvakrat umijem s šamponom, da si jih res dobro umijem. Med tem tudi poskrbim za telo, pobrijem noge in podobno.

Ko je vse to narejeno, za mene pride najpomembnejše delo in to je balzam za lase. Brez tega, so moji lasje zelo suhi in slamnati. Hitro se začnejo cepiti in niso ravno zdravi. Zato je balzam za lase res zelo pomemben v moji rutini in verjamem, da ima takšno rutino marsikatera ženska. Jaz brez balzama ne moram. Lepo pridem izpod tuša in imam zelo mehke in zdrave lase. Lahko grem s prsti čez moje lase in nimam nobenih vozlov. Ko končam z tuširanjem se namažem po telesu še z eno kremo in na lase dan malo olja za lase ter si lase posušim. Potem pa se seveda odpravim samo še domov.

Enkrat sem tudi mojo mamo vprašala kakšno ima rutino in ima zelo podobno. Ona si enkrat umije glavo z šamponom in isto uporabi balzam za lase ter olje za lase in si lase posuši. Obe si lase umijeva vsake tri dni, drugače je to lahko preveč za lase.

Balzam za lase pomagam lasem, da so mehki in zdravi

Balzama za lase mogoče dejansko ne uporabljajo samo moški. Oni imajo kratke lase in si jih pogosto strižejo, kar jih nekako rešuje. Razen fantje, ki imajo dolge lase. Ti uporabljalo balzam za lase, saj ga morajo, če želijo lase razčesati. Drugače pa balzam ni ravno za vse moške ampak je bolj ženska zadeva, ki pa je za ženske zelo pomemben del rutine.